Защо да изберем терапия Хидрафейшъл в „Авантюрин“?

Когато изберете терапия Хидрафейшъл в „Авантюрин“, Вие избирате качеството! Ние работим по изцяло по авторски протокол, който включва повече от „стандартното“ за този тип терапия, с цел да повишим нашата добавена стойност!

Какво представлява терапия Хидрафейшъл в „Авантюрин“?

Първо, преди започване на самата терапия, ние слагаме на дланите загряващи ръкавици, които стоят по време на цялата процедура. Те затоплят лицето и по този начин отварят порите, което прави премахването на замърсяванията на лицето по-лесно, внимателно и деликатно спрямо Вашата кожа. Следващата стъпка е пускане на топла пара на лицето и нанасяне на почистващ продукт. Едва след изпълнението на тези две подготвителни стъпки, ние преминаваме към същинската част на терапия Хидрафейшъл – ексфолиация.

Ексфолиацията представлява ефективна екстракция на замърсяванията, при която можем и ръчно да изстискаме и почистим натрупаните замърсявания, в случай че апаратът не ги е премахнал на 100 %. По време на терапия Хидрафейшъл можем да направим и дарсонвал, и чак накрая – като последна стъпка – хидратация. След хидратиране на Вашата кожа, по преценка специалиста, може да поставим маска на лицето и да завършим процедурата с масаж. Ако сме поставили загряващи ръкавици и на Вашите ръце, това е знак, че ще получите масаж и на ръцете като незабравим завършек на терапия Хидрафейшъл в „Авантюрин“.

Ако всичко това Ви звучи вълнуващо, приятно и уникално удоволствие, което трябва да си подарите, не се колебайте и се свържете с нас! Запишете час за своята релаксираща процедура и се отдайте на удоволствието, което само нашите клиенти могат да изпитат!