Ламиниране на мигли – преди и след

Ако не сте запознати с процедурата ламиниране на мигли, ако не знаете какъв ефект постига, тогава тази статия е за вас. Специфичната особеност е в ефекта на отворен поглед: миглите получават нова изразителна извивка, изглеждат по-дебели и по-дълги поради оцветяването до самия връх. Очите изглеждат по-широки и свежи. Как се извършва ламиниране на мигли и за кого е подходяща, ще разберете в тази статия.

Какво представлява процедурата ламиниране на мигли?

Процедурата не напразно е в топ пет на търсенето повече от 5 години. За 1-1,5 часа нашият специалист, работещ с естествени мигли (без синтетични удължения или използване на фалшиви влакна), премоделира външния Ви вид. Услугата се счита за възстановителна, тъй като съвременните марки съдържат грижовни терапевтични компоненти и витаминни комплекси. Комбинацията кератин и колаген също подобрява естетиката и състоянието на миглите на клиента.

Хубавото на ламинирането на мигли е многостранното му действие. Ефектът на отворен, широко отворен поглед се постига по следния начин:

Изразителна извивка на миглите, която издържа до 8 седмици. На силиконова форма ламинирането извива миглите, повдига ги от кореновата зона, създавайки лифтинг ефект.

Обемна плътност. Хранителните състави запълват кухините в структурата на косъма с хидролизиран кератин, естествен протеин, който съставлява 95% от косъма. Хидролизата означава, че молекулите се разграждат до най-малкия размер, така че да могат да проникнат дълбоко в най-малките празнини и да уплътнят кератиновата верига.

Забележимо удължаване.

Естественият косъм има невидим връх поради факта, че е безцветен. При ламиниране и боядисване на мигли боята го прави забележима, визуално добавя дължина. Миглите всъщност не се удължават, но визуално стават по-дълги.

Кой човек е подходящ за този тип процедура?

Услугата е предназначена за случаите, когато миглите на клиента са:

  • много къси и следователно извивката им не се вижда;
  • прекалено тънки;
  • незабележими поради естествения си рус цвят
  • дълги, но прави, без извивки
  • мигли, които растат надолу
  • отслабени от лош опит с други процедури. Това означава, че миглите изискват не само естетична намеса, но и укрепване.

Ламинирането на светли мигли и оцветяването от корена до върха ги прави по-забележими. Това важи за собствениците на светли мигли: блондинки, червенокоси момичета. Процедурата няма да утежни погледа, а ще придаде логична рамка на очите.

Ефектът от ламиниране на мигли завладява със своята естественост. На околните ще им се стори, че просто сте късметлийка с прекрасните си естествени дълги, гъсти и изразителни мигли! Запишете час за Вашата процедура ламиниране на мигли сега!