Лифтинг на лице и тяло

Запиши час онлайн

Анти-ейдж процедура

Подмладяващата процедура с апарата Venus Legacy успешно се бори с неизбежните процеси на отпускане на кожата и намаляване на нейната еластичност. С пакет кратки и безболезнени процедури може да заличите няколко години от кожата на лицето си.

Venus Legacy е водеща технология в областта на подмладяващатa естетика. Тя измества инвазивните процедури, без подготвителен и възстановителен период. Действието на Venus Legacy достига дълбоко до слоевете на кожата, благодарение на съчетанието на мултиполярна радиочестота, пулсиращо електромагнитно поле и VaryPulse™. По време на терапията, кожата се загрява в дълбочина с контролирана температура. Апаратът работи в максимален обхват за трайна регенерация на кожата.

Мултиполярната радиочестота осигурява бързо, хомогенно загряване до различни дълбочини на тъканта. Технологията на импулсните магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия. Това означава, че процедурата е изключително безопасна (когато се прави по протокол от сертифицират терапевт) и не може да Ви навреди. Venus Legacy има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

Ефектът от лифтинг процедурата

Ефектът, който ще получите от подмладяващата лифтинг процедурата с Venus Legacy е  по-млада и освежена кожа. В следствие на подобряване на кръвообращението, клетките на кожата се регенерират, насищат се с кислород, кожата се стяга, бръчките се изглаждат, стимулира се производството на колаген. Той се запазва дълго във времето, а само след серия от няколко процедури ще забележите истинска промяна в кожата си. Знаете, че стареенето на кожата започва след 25-годишна възраст. Още на 35 г. започват да се забелязват първите леки увисвания на кожата по лицето. Образуват се най-вече в областта на бузите и брадичката. Важно е да се започне от рано с подмладяващата лифтинг процедурата с Venus Legacy, за да стимулира колагена и да се забави процеса на стареене.

В Aventurine ще Ви консултираме специално за Вашия тип кожа, ще вземем предвид нуждите и желанията Ви по отношение на външния Ви вид и ще Ви предложим най-подходящата грижа. Отговорите на най-често задаваните от Вас въпроси можете да намерите по-долу на страницата.

Запиши час

Често задавани въпроси

Какъв е ефектът от подмладяващата терапия на Venus Legacy?

По-млада и освежена кожа, следствие на подобряване на кръвообращението. Регенериране на клетките на кожата и насищането им с кислород. Стягане на кожата, изглаждане на бръчките, стимулация на производството на колаген в кожата.

Колко време продължава процедурата?

Процедурата за подмладяване и лифтиране на лицето продължава само 30 минути. Абсолютно безболезнена. Няма подготвителен или възстановителен период.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за всеки, който желае да подмлади кожата на лицето.

 

За кого не се препоръчва процедурата?

Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Не е желателно да се прилага върху хора с метални импланти в тялото, както и при наличие на онкологични заболявания.

Кога ще се видят резултатите и колко трайни са те?

Повечето клиенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано. Резултатът е дълготраен. Ефектът от процедурите може да продължи над 18 месеца!